At blive iværksætter er et oplagt næste skridt for professionelle sportsfolk. Man kan både designe sin virksomhedsstart til at passe ind i sin fodboldhverdag eller klargøre sig til at springe ud som fuldtids iværksætter den dag man stopper. Det kræver sejrsmentalitet og vilje til succes. Det sparker døre ind at have et navn eller en ’eksotisk’ baggrund som f.eks. professionel idrætsudøver. Det giver derfor mening at smede mens jernet er varmt. Derudover er det en branche hvor man lærer utrolig meget i processen og hvor en akademisk baggrund ikke er et must.

About Time har indgået et partnerskab med Spillerforeningen og 4Player om at være den officielle udbyder af iværksætterkurser til deres medlemmer. Vi er blevet valgt fremfor større uddannelsesinstitutioner fordi vores forløb bedst matcher deres medlemmers behov, samt det faktum at vi udover at være konsulenter, også er iværksættere.

Vi har specialdesignet et iværksætterforløb for elitesportsudøvere som kan passes ind i en hverdag med træning og kamp. Ud over den gængse viden, som deltagerne selvfølgelig bliver klædt på med, er forløbet handlingsorienteret, fordi essensen af iværksætteri er at handle for at bevæge sig fremad.

Deltagerne kommer enten til at begynde med at skabe deres virksomhed undervejs eller simulerer en virksomhedsopstart og lærer af deres erfaringer derfra. Det foregår I tæt kontakt med underviseren, der både leverer sparring, guidance og designer det forløb den enkeltes virksomhed skal igennem.

 

Forløb:

Så meget af kurset som muligt vil foregå online for at give fleksibilitet. Der er 4 workshopdage i starten af forløbet, som både vil blive afholdt i Aarhus og København. Datoerne fastsættes sammen med kursusdeltagerne så flest muligt kan deltage. Derudover vil der være én til én møder, enten fysisk eller over telefon.

På online platformen vil der være undervisningsmateriale og opgaver som skal løses. Den enkelte deltagers proces administreres online i samskabelse mellem kursist og underviser. Dette omfatter individuelle milepæle, upload af individuelle opgaver og feedback.

Kurset har stor fokus på hands-on erfaringer og de enkelte emner vil både være til rådighed som traditionel læring og være noget som kursisterne skal opleve selv.

 

Følgende emner vil blive gennemgået:

Værdiskabelse

Forretningsmodeller

Lean Startup

Idégenerering

Markedsanalyse

Kundesegmentering

Konceptualisering

Salg                                        

Økonomi, herunder budgettering

Handlingsplaner

Markedsføring

 

Adgangskrav:

Ingen formelle adgangskrav.
Du har enten en ambition om at starte en virksomhed op, enten nu eller i fremtiden, eller også er du allerede i gang.

Det er ikke afgørende om du har en idé for at kunne deltage.

 

Pris:

Forløbet koster 23.000 eks. Moms.

Grunden til at forløbet koster mere end de fleste uddannelser skyldes prioriteten om at have høj fokus på den enkelte deltagers virksomhedsidé. Dette betyder at der er tid til at give én til én sparring løbende, personlig feedback på fremskridt som idéen/virksomheden tager og skræddersyning af processen den enkelte skal gennemgå.

Er i to der tilmelder jer sammen om en idé kan vi derfor også give en rabat på 5.000 kr. per person.

Kurset kan betales igennem bruttolønsordningen eller trækkes fra i et fremtidigt firma.

 

 

Næste kursus starter til september. Den eksakte dato fastlægges sammen med deltagerne.