About Time er stolte af vores høje faglige niveau og konstante levering af ambitiøse og kvalitetssikrede kurser og workshops. Vi er blandt de bedst anmeldte kurser af alle 6-ugers kurser og helt i toppen indenfor innovation og iværksætteri.

Herunder findes et uddrag af anmeldelserne samt udtalelser fra DTU og UCC - du kan finde endnu flere anmeldelser her. 

Jeg er virkelig glad for at jeg valgte dette kursus frem for et mere konventionelt iværksætterkursus hvor man lærer om moms, skat osv. Underviserne er højst motiverede og har en oprigtig interesse i at kursisterne får det maksimale ud af kurset. Det var meget inspirerende, niveauet var højt og jeg vil anbefale About Time til alle der søger et kursus der virkelig rykker!
— Nina
Absolut topkarakterer til ChangeMaker kurset. Indholdet var spændende og relevant og brugbart i mange andre sammenhænge - både på det personlige plan og i forhold til tværfaglige samarbejder. En kæmpe øjenåbner for mig, der kommer fra en helt anden branche (museumsverdenen) og en viden jeg vil tage med med mig i mine fremtidige ansættelser. Kan kun anbefales
— Kathrine
Kickstarter i København var for mig en utrolig positiv oplevelse på alle måder. Fra at have en idé om at jeg godt kunne tænke mig at starte for mig selv, til at ende med masser af inspiration, en færdig forretningsplan og et fantastisk netværk kunne næsten ikke være bedre. Sune styrede kuset på bedst tænkelig måde - engageret, professionel, smilende og altid med tid og overskud til en snak fyldt med gode råd og støtte. Lokalerne var super gode, stemningen var fantastisk og “morgenmaden” (frugt, kaffe og the) blot en bonus. Jeg vil absolut anbefale Kickstarter til alle der har en iværksætter i maven.
— Rasmus
DTU Diplom har løbende samarbejdet med About Time, bl.a. om iværksætter- og innovationforløb. About Time er ambitiøse og går, ligesom vi, ikke på kompromis med kvaliteten. Det faglige niveau har været højt, og det er en fornøjelse at få så positiv feedback fra deltagerne.
— Mette Elting, Afdelingschef, Afdelingen for Forretningsudvikling, DTU Diplom
Der skal meget til for at rykke tankegange og synsvinkler hos CFU`s pædagogiske konsulenter, der er vant til at være fremme i skoene og vejlede undervisere. MEN .... det lykkedes for About Times 2 unge og dygtige konsulenter at få sat gang i workshops med udfordrende, provokerende og reflekterende opgaver. De formåede at få 120 deltagere til at tænke ud ad boksen og stille nye spørgsmål til egne vante arbejdsmetoder. Resultatet var bl.a. en mængde nye ideer til løsning af de store opgaver, som CFUèrnes konsulenter står overfor i forbindelse med den nye folkeskolereform.
— Kirsten Friisnæs, tidligere CFU-leder i UCC og arrangør af konferencen