Undervisningsforløb 

Grundstenen i About Time er skabelsen og eksekveringen af længerevarende undervisningsforløb. Selvom vi sidenhen har udvidet paletten og i dag spænder fra egne virksomheder til workshops og større samarbejdsprojekter, er længerevarende undervisningsforløb stadig kernen af About Times identitet.

At følge udviklingen blandt deltagerne over en længere periode og mærke forandringerne og den effekt man har været med til at skabe er inspirerende og givende. Vi har haft stor succes med vores kurser; Kickstarter, Changemaker og Intraprenør og erfaringsdannelsen herfra er til stor gavn for fremtidige undervisningsforløb.

I et forløb med os kan I forvente ekstremt engagerede undervisere, der er ærekære og perfektionistiske. Vi går op i at indholdet er inspirerende og relevant at arbejde med, som tydeligt mærkes i motivationen hos deltagerne. Det er et mål at alle får hands-on erfaring med indholdet og lærer derigennem - vores tilgang til formidling er, at erfaringsdannelse er den stærkeste katalysator for læring. 

Kontakt os for nærmere information.